Auto SH Baia Mare – lucruri la care să fii atent la test drive

debrandseo

Auto SH Baia Mare – lucruri la care să fii atent la test drive

Atunci când cauți un model auto SH Baia Mare cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci înainte de a-ți pune semnătura pe un contract de vânzare – cumpărare este acela de a efectua un test drive. Însă, rolul unui test drive nu este doar acela de a te asigura că o poți conduce bine și te simți confortabil pe scaunul șoferului. În timpul unui test drive trebuie să identifici eventualele probleme pe care le-ar putea avea astfel încât să nu riști să plătești pentru mașină mai mult decât valorează defapt.

Ce trebuie să urmărești atunci când efectuezi un test drive?

Atunci când efectuezi un test drive trebuie să identifici cât mai mult zgomote neobișnuite pe care le face mașina. Prima și cea mai importantă verificare este temperatura motorului care nu ar trebui să depășească 90 de grade. Dacă se întâmplă asta pe autostradă un radiator poate fi înfundat sau pur și simplu își dă ultima suflare. Dacă temperatura începe să crească în timp ce mașina este oprită este posibil ca ventilatorul electric să nu funcționeze. Dar aceste reparații nu reprezintă un pericol. Motorul ar putea fi deja deteriorat dacă cineva l-a supraîncălzit.

auto SH Baia Mare

Asigură-te că atunci când cumperi auto SH Baia Mare, nu sunt aprinse lumini de avertizare sau nu apar semnale sonore atunci când efectuezi testul. Un vânzător ar fi putut șterge codurile de eroare chiar înainte de sosire. Reține că unii vânzători pot scoate doar becurile de pe tabloul de bord pentru a ascunde diverse defecte, așadar este important să duci mașina la service pentru o inspecție tehnică amănunțită.

Cele mai bune modele auto SH Baia Mare le găsești la Auto Dan

Pentru a te asigura că ai cele mai bune experiențe atunci când cumperi auto SH Baia Mare alege să colaborezi numai cu dealeri autorizați. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi cele mai multe modele de autovehicule atent verificate și de calitate pe care le poți cumpăra în siguranță fără a te gândi că ar avea probleme.

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps