Bijuterii argint rodiat – ce sunt și ce beneficii aduc?

debrandseo

Bijuterii argint rodiat – ce sunt și ce beneficii aduc?

Atunci când vine vorba despre accesorii din argint vei putea să găsești numeroase opțiuni iar dintre toate tipurile cel mai mult se remarcă modelele de bijuterii argint rodiat. Acestea din urmă reprezintă o categorie de bijuterii realizate din argint placate cu rodiu. Rodiul este un material nereactiv care aparține aceluiași grup de metale precum platina. Rodiul este un material mult mai scump chiar și decât aurul, este fragil și greu de modelat dar nu se șterge, nu se decolorează și nu se corodează. Bijuteriile din argint sunt acoperite cu un strat subțire de rodiu dar acestea sunt mai bune decât cele din argint obișnuit?

Sunt bune modelele de bijuterii argint rodiat?

Rodierea sau placarea cu rodiu a bijuteriilor din argint poate să crească în timp durabilitatea metalului prețios. Rodiul este un material care rezistă foarte bine la zgârieturi ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci probleme în ceea ce privește deteriorarea. De asemenea, modelele de bijuterii argint rodiat mai sunt apreciate și pentru alte calități precum duritatea și pentru aspectul deosebit.

bijuterii argint rodiat

Argintul 925 este recunoscut pentru finisajul natural lucios dar cele placate cu rodiu își vor menține aspectul mult mai bine. De asemenea, modelele de bijuterii argint rodiat nu cauzează alergii sau iritații ale pielii fiind sigure să fie purtate pe termen lung. Cu toate acestea, este necesar ca după un anumit număr de ani bijuteriile trebuie să fie rodiate din nou deoarece se poate șterge stratul subțire. Dar acesta este un inconvenient destul de minor deoarece bijuteriile de calitate se vor păstra excelent dacă le întreții corespunzător.

Descoperă la Iris Boutique cele mai frumoase modele de bijuterii

Argintul este unul dintre materialele care se situează în topul preferințelor oamenilor deoarece este un material foarte ușor de asortat. Dacă îți dorești să fii elegantă și rafinată atunci când porți diverse tipuri de accesorii, atunci tot ce mai trebuie să faci este să accesezi website-ul www.iris-boutique.ro unde vei găsi foarte multe modele deosebite.

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps