Găzduire site în România sau în străinătate?

debrandseo

Găzduire site în România sau în străinătate?

Atunci când discutăm despre hosting, indiferent dacă este vorba despre o simplă găzduire site sau găzduire magazin online, toate companiile respectă anumite standarde atunci când oferă astfel de servicii. Toate companiile de hosting vor oferi PHP, MySQL, servicii de e-mail, acces FTP, etc. Indiferent în ce locație s-ar afla compania de hosting la care să apelezi serviciile sunt aceleași în pachetele standard.

În unele țări poți găsi chiar soluții mult mai ieftine decât pe piața autohtonă însă, trebuie să vezi mai întâi dacă merită să faci un astfel de pas și să achiziționezi din străinătate. Așadar, iată care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru găzduire site:

Unde sunt localizate serverele?

Viteza de încărcare a unei pagini depinde foarte mult de locația serverului unde este găzduit site-ul. De exemplu, atunci când vizitezi un website din America de Sud vei vedea imediat care este diferența comparativ cu locația în care te afli. Oricât de multe beneficii ar oferi un pachet de servicii de găzduire site nu vei putea compara cu viteza de încărcare din România.

Următorul advertorial : Îmbrăcăminte bărbaţ pentru evenimente – cum să le foloseşti pentru a crea mereu o impresie plăcută

găzduire site

Se oferă asistență tehnică pentru serviciile de găzduire site?

Indiferent de țara din care ai alege să cumperi serviciile de găzduire cel mai important este să fie incluse și serviciile de asistență tehnică. Dacă este inclus atunci va trebui să ții cont și de fusul orar care poate să fie diferit. Astfel, apare inconvenientul de a rezolva problemele numai în timpul nopții când personalul este disponibil pentru asistență. Multe companii din străinătate au externalizate serviciile de asistență tehnică, inclusiv atunci când vine vorba despre găzduire website. Așadar, nu va trebui să te miri atunci când vei încerca să explici problema ta unui agent de call center din India care nu are experiență prea multă.

Diferența de preț pentru serviciile de găzduire site

Chiar dacă diferența de preț este destul de mare comparativ cu piața din România, trebuie să ții cont că site-ul tău și mai ales magazinul tău online, trebuie să funcționeze optim indiferent de momentul zilei în care este accesat. În cazul în care totuși dorești să apelezi la această varianta îți recomandăm să testezi pentru o luna, două sau trei serviciile de găzduire site.

Dacă vrei să beneficiezi de o ofertă bună, atunci nu ezită să consulți pachetele de servicii de la WebTeam, care îți oferă întreg suportul necesar pentru a beneficia de găzduire site excelență pe toată durata utilizării serviciilor.

Alt articol de blog : Repatrierea funerară Requiem

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps