Iris boutique îți prezintă cele mai în vogă brățări din argint

debrandseo

Iris boutique îți prezintă cele mai în vogă brățări din argint

Ai în plan să-ți faci un cadou sau să le oferi celor din jurul tău unul? Pe Iris boutique ai o mulțime de brățări din argint. Trebuie doar să alegi modelul care-ți place, iar noi ne vom ocupa de restul.

Brățările vin la pachet și cu alte avantaje. În funcție de ce îți place, ai brățări din argint cu perle, placate cu aur de 18K sau diamante. Poți opta pentru brățări cu sau fără închizători, colorate sau simple și de diferite dimensiuni. Acestea sunt cadoul perfect pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de naștere, a sărbătorilor sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe buzele persoanei iubite. Argintul brățărilor este Argint 925, iar pe Iris boutique vei găsi o rubrică specială despre istoricul lui, păstrarea acestuia, curățare sa și cum să-ți menții brățările curate pe termen lung. Același lucru este valabil și pentru diamantele sau perlele care se regăsesc pe unele brățări. Iar dacă ai nevoie de ajutor în alegerea dimensiunii potrivite, noi te ajutăm să o găsești printr-un text explicativ însoțit și de ilustrații.

brățări din argint

Cum ajungi în posesia lor?

Brățările pot fi comandate online și livrate oriunde în România în decurs de 1-2 zile lucrătoare. Plata se face cash (ramburs) sau card. Poți opta pentru serviciul „împachetează comanda ca pentru cadou” fără niciun cost suplimentar. Profită acum de o reducere adițională de Black Friday și recompenzează-te! În ceea ce privește garanția, Iris boutique o asigură tuturor produselor timp de 30 de zile de la data achiziției. În caz că produsul prezintă vreun defect din fabrică sau ajunge deteriorat la client, acesta trebuie să ne anunțe în cel mai scurt timp posibil, iar noi vom încolui produsul cu unul bun în termen de 14 zile.

Numai pe Iris boutique găsești brățări din argint de înaltă clasă pentru a-ți accesoriza ținuta!

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps