Mașini în rate – de la ce dealeri le achiziționăm?

debrandseo

Mașini în rate – de la ce dealeri le achiziționăm?

Achiziționarea unei mașini este o necesitate. Conform statisticilor oficiale, se raportează o creștere constantă a mașinilor pe cap de locuitor mai ales în orașele mari. Trebuie menționat faptul că ponderea cea mai mare a numărului de mașini în rate sau cumpărate este ocupată de mașinile second hand. Acest lucru se datorează faptului că veniturile românilor sunt din ce în ce mai scăzute, iar politicile încurajează achiziționarea mașinilor second hand.

Vânzarea acestor mașini, până nu demult, se făcea de către persoane fizice, fără o formă legală. Din cauza problemelor apărute, reducerea numărului de kilometri, schimbarea unor piese cu unele neconforme, tot mai mulți cumpărători au devenit sceptici în a face acest pas evitând în acest fel riscurile.

Pentru că piața din România s-a menținut pe un trend constant, au apărut firme specializate în vânzarea de mașini second hand. Tot mai mulți români apelează la parcurile auto, de unde cumpără cu cash sau pot fi cumpărate mașini în rate fără dobândă.

mașini în rate

Auto Dan alegerea cea mai bună- mașini în rate

Un astfel de parc auto este și parcul Auto Dan SRL, fiind dealer autorizat în vânzarea de mașini second hand.

Venim în sprijinul dumneavoastră și cu posibilitatea de a achiziționa mașini second hand apelând la un credit bancar, sau la rate fără dobândă. Singura garanție este solicitarea unui acord de verificare ANAF pentru ca noi să avem garanția salariului net al dumneavoastră.

Suntem firmă autorizată și asigurăm garanții pentru kilometrajul real al mașinii, și revizie gratuită la livrare. Aceste servicii sunt valabile indiferent de metoda de cumpărare a vehiculul, fie cu cash sau în rate.

Nu ezitați să ne contactați și să ne vizitați site-ul https://auto-dan.ro. Specialiștii noștri vă vor îndruma să găsiți mașina potrivită nevoilor dumneavoastră și să faceți cea mai bună alegere când vine vorba despre mașini second-hand. Nu mai sta pe ganduri.

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps