Mașini manuale – o achizitie după gustul tău

debrandseo

Mașini manuale – o achizitie după gustul tău

Dacă ai decis care este bugetul maxim pe care îl poți cheltui pe mașina pe care ți-o dorești, atunci alegi mașini manuale sau mașini automate?

Dacă până acum câțiva ani cutia de viteză nu făcea obiectul unei dezbateri din lipsa ofertei, acum lucrurile stau altfel.

Puse față în față, cutia de viteză convențională și celebra cutie automată, au atuuri și dezavantaje.

Dacă faci parte dintre cei care caută o evoluție de fiecare dată când își schimbă mașina, te vei bucura de multe plusuri dacă optezi pentru cutia automată. La polul opus, nici cea manuală nu și-a spus ultimul cuvânt. Avantajele de care te vei bucura par să fie egale.

Mașini manuale

Mașini manuale – avantaje și dezavantaje

Unul din avantajele cutiei manuale este prețul prietenos al unei mașini manuale, chiar dacă sunt prezente alte dotări, aceasta fiind încă foarte frecventă pe piață. Consumul de combustibil pe care îl vei obține în exploatarea acestei mașini manuale este unul mic, iar prețul de întreținere va fi și el la fel.

Să vedem acum și care sunt avantajele unei cutii automate. Unul dintre ele ar fi confortul la rulare în mediul urban unde vitezele trebuie schimbate des, iar tu trebuie să fii concentrat la trafic. O mașină automată este mai ușor de condus, deci ideală pentru începători.

Cu o mașină automată te vei pune în mișcare imediat ce ridici piciorul de pe frână, ceea ce este util nu doar la semafor când simți presiunea celor din spate, ci și când te afli pe o pantă și pornirea se face mai greu.

Referitor la dezavantaje, este bine de știu că niciuna dintre ele nu este lipsită de efecte secundare, ele aplicându-se atât pentru cutii de viteză automate cât și manuale.

Indiferent pentru ce tip de mașină ai optat, te invităm în parcul Auto Dan SRL, pentru a găsi cea mai bună soluție.

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps