Noi reguli de călătorie pentru transport pisici Anglia după Brexit

debrandseo

Noi reguli de călătorie pentru transport pisici Anglia după Brexit

După Brexit s-a produs o răsturnare de situaţie pentru proprietarii de animale de companie, fiind necesar să se conformeze după un set nou de reguli. Astfel, pentru efectuarea unui transport pisici Anglia, va fi necesar să se realizeze un set diferit de documente deoarece paşaportul european îşi pierde valabilitatea.

Ce s-a schimbat pentru a putea efectua un transport pisici Anglia?

Proprietarii de pisici dar şi de alte animale de companie, trebuie să se asigure că sunt vaccinaţi, microcipaţi şi să deţină un carnet special de sănătate pentru călătorie. De asemenea, proprietarii de animale de companie vor trebui să treacă prin mai multe etape pentru a putea călători în Anglia.

Citește alt blog : Transport animale de companie din țară în Europa

transport pisici Anglia

În ceea ce priveşte pregătirile preliminare pentru un transport pisici, acestea rămân neschimbate însă, este bine ca înainte de a face acest pas proprietarii să se documenteze cât mai bine, să se informeze la firma cu care colaborează dar şi să menţină legătura în acest sens cu medicul veterinar. Acesta din urmă se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca pisica ta să poată părăsi graniţele ţării fără nici o problemă.

Vaccinurile şi controalele de rutină trebuie să fie la zi deoarece se vor verifica în momentul în care se ajunge la graniţă iar dacă ceva nu este în regulă atunci există posibilitatea să fie trimis înapoi. Însă, proprietarii nu trebuie să îşi facă probleme în ceea ce priveşte acest aspect deoarece în momentul în care se discută cu o firmă de profesionişti se vor oferi toate informaţiile necesare.

Proprietarii de animale de companie trebuie să facă totul din timp

Modificări semnificative nu s-au produs însă este bine ca fiecare proprietar să fie informat cât mai bine înainte de efectuarea unui transport pisici Anglia. De asemenea, este recomandat ca fiecare pas să se parcurgă din timp pentru a avea certitudinea că în ziua transportului animalul de companie este pregătit pentru drum.

Următorul articol : Noi reguli de călătorie pentru transport pisici Anglia după Brexit

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps