Pe ce mână porți o brățară din argint?

debrandseo

Pe ce mână porți o brățară din argint?

Orice femeie care iubește să poarte în special o brățară din argint trebuie să arate întotdeauna impecabil. Un accesoriu poate să schimbe radical imaginea unei doamne însă, cu condiția de a fi purtate corect. Fiecare femeie are în colecția ei acea piesă statement pe care o poartă în diverse ocazii și de care este mândră, motiv pentru care este important ca aceasta să scoată în evidență cât mai bine personalitatea unică și ținuta purtată.

Pe ce mână se poartă o brățară din argint?

O brățară din argint este una dintre cele mai versatile soluții de accesorizare deoarece se potrivește cu foarte multe tipuri de stiluri vestimentare. Dacă adori acest tip de accesorii atunci trebuie să știi pe ce mână se poartă în mod corect.

brățară din argint

În general, atunci când vorbim despre brățări din argint sau din orice alte materiale prețioase sau neprețioase, cel mai important lucru este ca aceasta să se simtă confortabil pe încheietură. O brățară din argint se poartă, de regulă, pe încheietura care pur și simplu te face să te simți confortabil. Ai deplină libertate în ceea ce privește alegerea, în funcție de preferințele tale. Însă, în anumite situații se impune să respecți o serie de reguli care au legătură cu ținuta vestimentară, eleganța, bunul gust, ocazia sau dacă este cazul, poziția ceasului. Pe vremuri se considera că este cel mai bine să se poarte o brățară de argint pe mâna dreaptă dar o dată cu trecerea anilor moda a devenit mai flexibilă. O brățară nu va putea ieși în evidență dacă mâneca bluzei este prea lungă, așadar trebuie să ții cont și de acest detaliu minor.

Alege de la Iris Boutique un model care să îți revoluționeze look-ul

Pentru a putea să îți completezi colecția cu cele mai frumoase brățări din argint atunci vei putea găsi cele mai inedite modele la Iris Boutique. Bijuteriile atent selectate, elegante, rafinate și de o calitate excepțională îți vor tranforma chiar și ținutele cele mai simple.

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

gazduire web web hosting gazduire web web hosting web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design bratari bratari barbati bratari femei bratari dama bratari placate cu aur bratari ieftine seturi de bratari brățări bărbați brățări brățări femei lantisoare barbati