Repatrierea funerară Requiem

debrandseo

Repatrierea funerară Requiem

În momentele cele mai grele din viață, când cel drag a plecat în veșnicie, repatrierea funerară este cel mai mare cadou pentru familia îndoliată. Probabil și dumneavoastră, precum peste 80% din familiile din România, aveți pe cineva drag plecat peste mări și țări. Dacă v-ați pus întrebarea „Ce s-ar întâmpla dacă..?”, iar finalul imaginației a fost unul în doliu, contactul celor de la Requiem trebuie să fie la îndemână în caz de necaz, chiar dacă nimeni nu își dorește asta. Prin serviciile sale de repatriere funerară, Requiem oferă calitate, promptitudine și profesionalism, dovedind că le pasă.

Servicii funerare complete

Pe lângă serviciile de repatriere, Requiem oferă toată gama de servicii funerare complete, incluzând repatrierea decedaților, transportul funerar intern și internațional și obținerea pașaportului mortuar. Totodată pentru cei ce doresc, există și posibilitatea de îmbălsămare sau tanatopraxie.Consilierea pe tot parcursul evenimentului și medicul constatator fac parte din serviciile primordiale pentru un eveniment fără stres.

Alt articol de blog de citit : Îmbrăcăminte bărbaţi casual sport – totul despre stilizarea ţinutei ca un profesionist

repatrierea

Dacă ai fost într-o situație de acest fel, îți pui tot felul de întrebări cu privire la manipulare, toaletare și păstrare la rece. Consideri că noi nu ne-am gândit deja? Și totul e pregătit în acest sens.

Una dintre grijile familiei care rămâne în urmă este oferirea mâncării pentru cei ce vor participa la ritualurile religioase de petrecere pe ultimul drum al decedatului. Dar și de această problemă se ocupă Requiem. Aici poți să îți rezolvi problema ori la restaurantul propriu pe care îl dețin, ori prin serviciile de catering. Important este ca toți participanții să fie mulțumiți!

În astfel de momente, clientul îndurerat este gata să plătească oricât, numai să îl poată aduce pe cel drag acasă pentru a-l înmormânta. Dar Requiem nu vrea să profite de necazul suferinzilor rămași în urma răposatului/ei, de aceea oferă prețuri standard, într-o relație de competiție în ce privește raportul calitate-preț.

Detalii contact

Încă nu te-ai hotărât? Intră pe site-ul oficial Requiem (www.requiem.ro) și acolo sigur te vei convinge, vizionând chiar unele poze și observând toate detaliile de care poți beneficia pentru a avea un eveniment reușit atunci când va veni.

Următorul articol de blog : Găzduire site în România sau în străinătate?

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps