Setul amunis couple buddha gold & silver la super reducere

debrandseo

Setul amunis couple buddha gold & silver la super reducere

Cauți să oferi un cadou persoanei dragi și nu știi ce ai putea să îî mai cumperi? Ai rămas în pană de idei și pinterest-ul nu te mai ajută? Îți dorești să îi oferi ceva care să rămână ca amintire peste ani și totodată ceva care să-i placă atât de mult încât ochii să-i strălucească continuu? Te înțelegem perfect. Și noi am trecut pe acolo, deci cunoaștem drumul pe care tocmai te afli. Dar, avem o veste bună! Ești pregătit să o asculți? 3,2,1 și! Setul Amunis Couple Buddha Gold & Silver. Da, ai ghicit. Un set cu două brățări (una pentru tine, una pentru partenerul tău).

Ușor de purtat, finuțe cu un material de oțel inoxidabil și material textil, cu charm-uri decorate cu diamante zirconiu cubic, potrivindu-se pe orice încheietură. Setul este unul dintre cele mai cumpărate, stocul fiind destul de limitat.

Cadoul perfect vine înaintea ta cu setul Amunis Couple Buddha Gold & Silver !!!

La comanda online peste 150 lei, îți oferim transportul gratuit, o cutie de bijuterie super drăguță și asta NU ESTE TOT. La adăugarea în coș a oricare 3 produse, poți beneficia de o reducere de -20%! Așa-i că sună tentant? 

Alt articol : Seturi bratari, bratari de dama, bărbați și unisex

setul Amunis

Despre SUPER reducerea la setul Amunis Couple, ți-am povestit? Dacă până acum prețul a fost de 249,00 lei, astăzi l-am REDUS la DOAR 119,00 LEI. Da, ai citit bine. Setul Amunis Couple Buddha Gold &Silver este la doar 119 LEI.

Dimensiunea lor este de 8 mm pe brățară și este alcătuit dintr-un șnur ceruit foarte rezistent, care nu se deteriorează și nici nu îți provoacă urme sau răni pe încheietură.

Acest set se potrivește atât de bine, pe lângă alte brățări sau chiar și lângă un ceas, sau de ce nu, pe mâna liberă.

Oferă simplitate și unicitate cu produsele noastre!

Nu mai sta pe gânduri și nu uita că, suntem aici pentru a te ajuta în a face unul dintre cele mai ușoare, frumoase, memorabile cadouri! Apelează la produsele noastre cu încredere și accesează www.amunis.ro!

Următorul articol : Găzduire site în România sau în străinătate?

Despre autor

brandseo administrator

Lasă un răspuns

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps